oncontextmenu="return false"

Hippies på spexfotot

Haha, idag hade man som sagt spexfoto. Det var faktiskt jättroligt, speciellt att precis alla i hela skolan kommer att sitta och kolla på våran hippiebild om någon månad. Själv hade jag på mig någon jäkla getväst, blommigt linne i alla färger, hippieband och en randig färgglad halsduk. Här är en bild som min lärare tog med min kamera, hahah enjoy!


Haha ni får helt enkelt gissa vart jag står.




Baksmällan

Har precis kollat på filmen hangover, eller "baksmällan" på svenska. Den var grymt rolig, precis min humor! Ni borde absolut se den. Jag skrattade ihjäl mig när han vaknade upp mitt på golvet och så sprang det förbi en höna mitt i vardagsrummet från ingenstans, haha äh gå bara och se den! ;D


Hippietema på spexfotot på måndag

Nu är det så att på måndag har jag spexfoto, jo gissa vad temat ska vara? Hippies såklart! Vad annars? haha. Frågan är bara vad jag ska sätta på mig? Utsvängda jeans, färgglada kläder och hippieband? Hmm.. Jag känner att jag behöver lite inspiration här. Sökte på google och fick upp den här bilden :



hahahaha, jag på måndag eller?


Lite nytt i garderoben

Idag var det klassfoto, jag hoppas att det blev bra, det visar sig. Igår iallafall var jag i centrum och fyllde på garderoben lite. Ett linne och en blus som ni ser på billden, svarta jeans och en kofta. Den vita koftan köpte jag tidigare i veckan. Skönt att det är fredag idag föresten, det har varit en ganska chill dag. Jag och sara gick och köpte chailatte och godis på håltimmen.  Det var mums. Ikväll får vi se vad som händer, känner att jag inte är på topp just nu, är fortfarande förkyld så tvn och chipsen får nog bli mina bästisar ikväll.


bildeeer

Äntligen går det att ladda upp bilder! Igår när jag var ute och sprang gick sofie latkorven hundra meter bakom och passade på att fota lite med mitt nya objektiv, jag är supernöjd med det faktiskt. Nu ska jag ta en kopp te och varva ner. Imorrn har jag skolfoto, ska börja kolla på vad jag ska ha på mig..









Några bilder som sofie har tagit med nya objektivet.

PLUGG...

Sitter och gör läxor. Skulle vart med filip egentligen men nu måste jag sitta här och skriva om 1800-talet. Franska revolutionen. Går in på facebook och börjar spela Framville. Nej sluta nu Emma. Måste hinna klart med allt. 16 A4-sidor till en tråkig bok som utspelar sig under 1800-talet. Wiho? Nej. Snälla skjut mig någon just nu.



Kommer ihåg den här dagen när det precis skulle bli sommarlov, 25 grader varmt och jag satt och åt vattenmelon. Ta mig tillbaka.

Skolsaker -.-

Åh, Nu är jag såå redo inför skolan.. Jag har fixat:

• Mappar till varje ämne
• Kalender
• Pennskrin
• Egen miniräknare


Lite sent födelsedagsfirande

Idag kom släkten hit och vi firade min födelsedag som var i tisdags. Supergoda tårtor och gosh vilka fina presenter! Fick ett nytt KAMERAOBJEKTIV. HOHOHIHI. Nu kan jag ta riktiga porträttsbilder, det är riktigt bra! Fick också bruna linser, sjukt kul! Skolsaker, kläder, smycken och böcker mm. Jag lovar att lägga in bilder på mina presenter sen, (för ni är ju så intresserade) haha, men här kommer lite bilder från idag...













Längtarlängtarlängtar...



En svart mysdress från twilfit

Idag har jag varit ledig, skönt som bara den! Vaknade runt 11 och gick ut och solade, sen mötte jag faktiskt upp min mormor i centrum för att hon skulle köpa present åt mig. Det blev en svart mysdress från twilfit för 800 och en massa skolmappar. Får sakerna på söndag då släkten kommer och firar mig. Nu ska jag gå och ta en kopp te, börjar få ont i halsen =(


Klassresa i skärgården

Nu är jag hemma igen. Klassresan på finnhamn var faktiskt skitrolig. Har saknat klassen mycket ändå. Igår fyllde ju jag som sagt år och min födelsedag var jättekul där borta även fast jag inte var hemma. Sigrid, Astrid och Sara kom in och sjöng för mig på morgonen med ljus i händerna, sötnosar. Och tack till er alla som ringde och skickade sms. Iallafall hade vi det chill hela tiden och sent  igår kväll sprang vi alla ut och badade trots att  det spöregnade ute och vattnet var iskallt och efter det satt vi i bastun och hade det mysigt och alla sjöng. Föresten imorgon är jag ledig! Thank god. Man blir trött efter tre dagar med klassen i skärgården..



Jag & Sigrid.


Haha älskar bilden. Oskar, jag & Fabian!





Jag och Astrid kastar macka.


Saaara


Vi lyssnade på musik och solade medan de andra spelade fotboll.




Siggelunk



Klassresa imorgon + födelsedag på tisdag

Nu är det så att jag åker på klassresa till en fin ö i skärgården som heter Finnhamn, jag tror att det kommer bli jätteroligt!
Kommer hem på onsdag kväll. Och vet ni? Jag fyller år på tisdag, är alltså borta på min födelsedag, men jag tror att jag klarar mig, haha. Ni får ha det så bra så hörs vi så fort som möjligt♥



Fredag

Igår åkte vi in till stan en sväng och shoppade lite, köpte bland annat lite presenter åt folk som har fyllt år. Gick till ung08 en stund också men det var så långa köer så vi stannade inte så länge. Efter det åkte vi hem till Maya och vi var ute ett bra tag, kom hem runt 10.



Världens godaste..

hahah fint va..

bästis


 



 


Filmkväll med maya

Här kommer några bilder från igår, ´mayakom hit och vi hade filmkväll och åt grönsaker med dipp och naturgodis, mums! Och hyrde två riktigt roliga filmer. Idag har vi vart och shoppat ett tag, köpte bla. ett torrshampoo som jag tror är bra!






                          

The hills ♥

Sitter och kollar på The hills säsong 5 nu, har sett alla avsnitt som finns på MTV.com nu så det känns lite sorgligt. Åh, jag älskar den här delen av första avsnittet, grät faktiskt lite..



                                                               

tjänare

Idag har jag vart med sofi älsklingen hela dagen. Vi har spelat wii och den jäkeln bara vann hela tiden! Och jag som är dålig förlorare, åh! Vet ni vad jag gjorde imorse föresten? Världens godaste blåbärssmoothie! Här får ni "receptet" :)





Kräftor ikväll

Sitter och snackar med Maya på msn om vad vi ska hitta på i veckan,  Jag är föresten hemma från landet igen och det fungerar inte att föra över bilder från systemkameran vilket verkligen suger! Aja, ska försöka fixa det. Vet ni? Ikväll har vi ätit kräftor, jag älskar det!





Yummieyummie! :D

garvar åt folks kommentarer...





HAHAHAHAHA
 Gruppen bara växer och växer på facebook nu, "100 572 personer är rädda för tjejen i Apolivareklamen" Hahahaha, och det står en hel sida om det här i expressen! Vet ni? jag är inte rädd för själva tjejen även fast hon ser ganska äcklig ut, jag är mer rädd för reklamen isåfall. Jag tror inte att någon där ute har missat den här reklamen som har en tv hemma! Ni vet när hon står och sjunger en nordisk folksång och det åskar i bakgrunden. Hahaha jag dör lite av garv just nu när jag sitter och läser folks kommentarer om den här tjejen, de är som galna och är berädda att mörda den stackars kvinnan!  Hahahaha...






































 


Naturgodis

Jag har det bra, japp japp. Är ute på morfars land just nu och sitter på altanen och äter naturgodis, har tappat bort kamerasladden till systemkameran så ni får leva med lite bilder från min gamla dåliga kamera..




Grönalund, 2 kg marabou!

Det var verkligen jätteroligt på grönalund igår, jag har insett att jag inte är en liten fegis längre, åkte nästan allting men jag tror att jag skrek så mycket så att jag kanske har gjort Maya döv, hehe. Och juste, läste att Kenza var där hela dagen igår och jag missade henne! hur kan jag? Och vet ni.. jag vann föresten 2 kg Marabou ;D weeeho!



Jag älskar bergodalbanan!





Nej tyvärr inga seriösa bilder..


Gissa om jag är glad nu då? :D



Grönan med maya =)

Idag ska jag till Grönalund med min bästis! Jag är en jäkla fegis och tror att jag kommer ramla ut ur frittfall och sånt där, haha. Men det ska bli roligt! Jag lovar att åka lite för er <3


Skorskorskor

Igår åkte vi in och kollade lite i shoppingcentrumet nära landet, skulle egentligen inte handla så mycket men 3 par skor rikare blev jag iallafall!


Ett par ljusbruna gladiatorskor..



Ett par svarta pumps, på rea. Kanske blir att ha på våra konserter och så.



och... ett par vita converse!

YÄÄÄS

Det härligaste på landet är att ligga på bryggan, lyssna på vågorna och såklart läsa twilight. Den här gången på engelska. ♥