oncontextmenu="return false"

Thailand med världens bästa maya idag!


Thailand, jaoo


Hotellet i Bangkok


Hotellet i Kina

Idag bär det av! Om två timmar åker vi in till Arlanda. Kan knappt fatta att det är sant, det ska bli så sjukt härligt och ruuligt. Reväskan är packad och allt är klart! Hoppas bara att resan kommer att gå bra och att vi slipper förseningar som förra året. Det kommer säkert att bli något inlägg där nere i Thailand, eller i Peking kanske. Ni får iallafall ha en bra jul och nyår här hemma så hörs vi om två veckor, eller innan. Jag lovar att sola och bada lite för er, wiho. Ni vet vilka jag kommer att sakna♥ men nu ska jag draaaa, puss!


rubrik


Ett dygn kvar, tjiho!

Har fullt upp att packa här, men mina vänner håller mig kvar vid datorn, aah kommer sakna alla! Väskan är nästan full och min väska är den största jag har sett men jag får nog ihop det snart, kanske. Idag var jag som sagt inne i stan och sa goodbye för två veckor, men det var mysigt... Vi gick och åt på Mcdonalds och jag tog tre cheeseburgare, typiskt mig. Gick runt i affärer och åkte lite skridskor i kungsan och där hittade vi två killar som var 16 och 17 som vi åkte med, haha men dom var roliga.


1 dag kvar

Sitter och käkar två ostmackor & dricker apelsinjuice och ska snart dra in till stan och säga hejdå, lite sorgligt men vi ses faktiskt om två vekor igen, höhö. Nu måste emma skynda sig och inte komma försent som vanligt! Heejdå♥


här ska det vara rubrik, ja.



Tjuu! Jag har ägnat kvällen åt att packa, har typ glömt allting men som tur är har jag drygt ett dygn kvar. Såklart kollade jag en stund på Anna Ankas jul också, hahaha diggar den där kvinnan! Var också och slingade håret imorse i ljusare färger och jag blev nöjd, passade också på att byta min nya babyliss Icurltång som var feltillverkad och trasig. Men den nya är jättebra! Nu har jag några saker kvar att fixa inför resan. Träffa Maya och sola, säga hejdå till sigge, sara och astrid och träffa dom en stund imorgon, packa det sista, växla pengar, köpa de sista småsakerna och säga hejdå till mina kära vänner som ska stanna här hemma i jul. bhööö jag kommer inte hinna allt!


Minijulafton

Jag har haft en riktig mysdag idag. Vi firade vår lilla julafton eftersom att vi åker bort på tisdag så släkten kom hit och vi åt massa prinskorvar och köttbullar, drack glögg och hade julmusik i bakgrunden. Love it! Till middag blev det sushi och jag har precis pratat med Maya ett tag, vi läääängtar! I morgon drar jag till frisören och gör... durundun det får ni se. Hahah alla vet redan men ändå. Nu ska jag testa den nya platt/locktången som jag bland annat fick. Yey!














18 de diciembre







Nu är det här, det vi alla har väntat på. Idag börjar jullovet! Sköööööööönt. Bara fyra dagar till Thailand också. Jag, Sigge, Sara och Astrid gick som vanligt och åt på Jensens efter avslutningen. Det är vår tradition så det var supermysigt och gooott. Kyckling med pommesfrittes plus att (sara bjöd lite på glass kan man säga) och efter gick vi på stan ett tag och jag hämtade hunden. Två veckor och sex dagars ledighet, de ä najs!

 

 


solskyddsfaktor

Hehehe som vanligt hade jag lite fel när jag sa att vår sista vanliga skoldag var för typ en vecka sedan. Nu, idag var den absolut sista skoldagen år 2009. Jag typ log när jag sa det där. Kändes härligt att säga "hejdå, ses nästa år" till lärarna idag. Nu sitter jag och Maya och planerar inför Thailandsresan! Vad vi ska packa, att hon måste underhålla mig på planet för att jag inte ska dö av rädsla. Jag har flygskräck. Vad vi ska ha för solskyddsfaktorer, vad vi ska shoppa. ohohoho! s to the e to the x dagar kvar.

möms




Jag är glaaaad idag! Allt känns så sjukt skönt bara. En vecka kvar till värmen också! Efter skolan gick jag och michaela en stund på stan. Jag letade frisörer och sen gick vi och fikade lite. Drack min första kaffe i hela mitt liv, haha. "café mocha" med typ hälften mjölk, choklad och grädde men iallafall. Det var gott men nu har min mage ont, haha den är mest van vid socker så jag får nog hålla mig till chailatte i fortsättningen. Intressant för er att veta va? Att jag fick ont i magen av kaffe. Mmm. Hejdåå!


snösnösnö


Idag har jag vart ledig hela dagen, försov mig imorse när vi hade gig på ett företag och vaknade kvart i elva. fy på mig själv. Aja, ledig = laga lunch själv. Jag kokade spagetti och  la på ost. Och jag lovar, det var mer ost än pasta på den där tallriken. Nästan en halv ost gick åt faktiskt. Nu håller jag på att dö. Men så blir det när man ska laga mat själv, hehe. Nu håller jag på och pratar med sandra, har inte träffat henne sen i somras men jag saknar den där korven! Och vet ni? jag är redan trött på snön. :)))

 

 


Globen


Nu är jag hemma efter en heldag i globen. Sammanlagt har vi sjungit inför tjugotvå tusen människor idag. Och fast att man får sjukt ont i fötterna, ryggvärk, stearin som droppar ner på händerna och långa väntetider är globen så najs. Jag älskar't. Hela kroppen fylls av någon slags myskänsla så fort man kommer in i den där runda bollen. Båda konserterna gick bra men den sista var helt klart bäst, helt fullproppat med folk var det också. Något hemskt var att fotografen filmade mig underifrån i grodvinkel som alla i hela globen kunde se på den stora tvn sen. Kul. Men äh, det bjuder jag på! Nu är det paradise♥

Önskelista?



Det här har varit det enda året i kanske hela mitt liv som jag har haft svårt att komma på vad jag ska önska mig. Fy vad bortskämt jag låter nu men det är faktiskt sant. Alla andra år har jag typ redan suttit i oktober och ba "den däär ska jag önska mig". Hmm. Börjar jag bli gammal kanske? Nej men några saker har jag iallafall lyckats skriva ner. Pengar, kläder, parfym, klockor, smink, mellanring till kameran, platt/locktång och taylor lautner, heehee. Tänk att få en stor present där taylor hoppade upp. kuuul! Nu ska jag ut. pöess.


Lucia

Kom just att tänka på det. Om exakt en vecka, sju små ynkliga dagar, är det lov. Jullov. AAH! Om exakt en vecka skakar vi hand med lärarna och tar emot det där bruna lite halvfula kuvertet, betygen. Duruunduun. Alla är nog lika spända. Efter det går vi som vanligt ut och äter på Jensens böfhus med glassbuffé till efterrätt. Och sen är man fri. I ungedär två och en halv vecka men ändå. Livet är allt bra najs nu, sista provet för den här terminen, för det här året var i dag och det här är ungefär första helgen som jag inte tar med mig någon läxbok hem alls. Men ändå är det någonting som gör mig lite ledsen iallafall. I morse hade vi vår sista luciamorgonkonsert med klassen, jag höll nästan på att börja grina. Sista luciamorgonen efter sex underbara år med er, och i dag lät det lite extra bra♥



Kolla vilket fint pepparkakshus jag har gjort. Eller inte.
Brukar alltid äta upp mitt innan jag ens börjat bygga det men det här var sjukt snyggt med brownie på taket.


strrreessaad




Hellu! Jag är sjukt stressad och har vart det hela veckan. Lärarna älskar att klämma in massa luciakonserter, hinduismprov, spanskaförhör, svenskahäften och matteprov på samma vecka. Imorgon ska jag upp kvart i fem igen, vi ska ses klockan 7 inne i stan. wiiiihoo. Aja nu känns det helt okej ändå, har bara ett prov kvar den här terminen. Lycka. Det som gjorde min dag idag var tacosbuffén i skolan idag, hahah. Och mammas pojkar & paradise hotel ikväll. ♥


Muntert




Blä vilken hemsk dag. Har varit allmänt sur och irriterad på allt. Fick lust att slå till en människa med min påse som gick med klackskor som lät precis bakom mig imorse, haha. Hade en dålig hårdag och fula kläder. Fick reda på att jag ska gå upp klockan 5 imorgon bitti för att vara med på en luciakonsert inne i stan tidigt på morgonen. Har fetaste svenska och religonläxorna jag måste göra. Oj vad positiv och härlig jag är nu! Men just nu har jag bara lust att krypa ner under täcket och sova. Okej min blogg suger för att jag är deppig nu men imorgon är en ny dag och då kommer allt kännas bättre :)))))


Jag har tråkigt...

Är du..

Arrogant: Haha jaa

Osäker: Det kan hända

Trött: Hahah alltid

Smart: Ojaa!

Barnslig: Fråga mina vänner, haha

Liten: Lång men liten

Skoltrött: Y to the e to the s

Pratglad: Haha ja!

Frågvis: Alltid

Organiserad: Det tycker jag nog att jag är, faktiskt

Hälsosam: Nej det är pizza och soffan som gäller.. :)

Lätt uttråkad: Nej jag hittar alltid på saker att göra

Vegetarian: Nej hellre dör jag

Besatt: Haha ibland

Pålitlig: Yepp

Filosofisk: Absolut

 

 

Har du..

För många vänner: Nej, kan man ha det?

Förföljelsemani: Nejdå

Tvångstankar: Hade några töntiga saker när jag var liten. Haha typ för prickar i osten

Färgat håret: Ja, och ska snart färga det igen

Brutit några ben: Bara stukat

Några piercings: Öronen och vill ha i tungan men vågar inte

Egen dator: yesss

Gjort bort dig rejält: Ja fast vad gör det? Det bjuder jag på

Bra självförtroende: Oftast

Komplex: Nja

Tagit nakenbilder: Flera gånger i timmen!! -.-

Sagt jag älskar dig till någon idag: Ja

Varit kär: Ja

Stulit någonting: Godis för flera år sen, ajaj!

Gjort något olagligt: Ja säkert

 

 

Vem..

Saknar du: En del vänner jag känner att jag inte har haft tid för <3

Vill du döda: Matteboksjäveln

Rörde dig sist: Jag själv :)

Slog du sist: Sigrid idag när hon slog mig med sin halsduk, haha!

Kramade du senast: Mami

Skrev du till sist: Maya

Vill du vara som: Mig själv

Sårade dig sist: Hm... kommer faktiskt inte ihåg

Vill du bli galet full med: Hahah Chris Crocker, fett kul!

Gjorde dig riktigt glad senast: Senast var det mamma när hon lagade mat, mat gör mig glad!

Fick du sms från senast: Filip

Ringde dig senast: Elin

Ska du gifta dig med: Jake gyllenhaal eller Ashton kutcher, helt klart!

Får dig att skratta: Mina älskade vänner :)


2a advent

Japp, 2a advent. Och det snöade faktiskt lite idag! Hehe fast kanske bara hos mig. Det är ju alltid lite kallare här känns det som. Har faktiskt räknat ett helt kapitel i matten idag, och inte vilket kapitel som helst. Rött kapitel. Fan det jobbigaste jag vet, det brukar alltid sluta med att jag river ut någon sida och knölar ihop pappret och slänger det på golvet och tjurar. Hahah ja det hände en gång. Nu ska jag hoppa in i duschen, (notera hoppa) varför säger man så egentligen? Aja, och sen ska jag hem till Maya och äta och planera inför thaaailaand!



Btw, imorrn är det repetition i globen. Så här fint kommer det vara på söndag♥


00.08

Hallihallå. Har sovit gott i soffan ett tag så nu är jag pigg som en... vet inte. Det har vart en riktig myslördag. Fika på sandys, planering inför resan och massa sånt där. Vi sprang även och kollade lite i shoppingcentrumet när vi var och fikade jag jag hittade en söt jeanskjol på rea. Jaha smart när det är vinter tänker ni nu, men jag åker faktiskt till 30 graders värme om två veckor en en dag. tjoho!



Hos sofaaaj


Tjaabah! Jag har huset för mig själv ikväll och det är jättenajs men såklart tröttnade jag efter fem minuter och gick till Sofie. Vi har käkat pizza och spelat wii. Har även kollat på idol som jag inte alltid brukar göra men nu är det reklam så  vi nördar oss framför hennes små datorer istället. Sjukt skönt att det är helg nu också! Det här var föresten vår sista riktiga skoldag. AAAAH! Nästa vecka är det globenrepetitioner och vanliga repetiotioner, luciakonsert, mentorsdag och massa härligt. Älskar veckorna innan jullovet♥

 


:)

Hey på er! Jag hade för första gången tänkt att gå och lägga mig lite tidigt idag eftersom att det var ett tag sen. Men såklart ska allting sega när jag väl ska vara duktig. Det går inte att ladda in musik i mobilen, jag hittar inga kläder tills imorrn, soffan var lite för skön, skrivaren vägrar skriva ut SOläxan tills imorrn. Ja ni vet. Iallafall fick vi reda på vårt terminsbetyg i fysik, weho jag har höjt mig i mitt näst svåraste ämne. Det är fett bra och jag är gla'.



Lite mer mmmm i livet...

Helluuu! Har suttit och gjort min bildläxa samtidigt som jag halvkollade på desperate housewives. HAH jag började garva i slutet när Katherine högg sig själv med kniven, yeah right liksom. Föresten har jag gjort livets stora val nu också.. nej jag skoja men "Rösta på din favorit i aladdinasken så att din favorit inte försvinner." Hahah typiskt mig att gå in och rösta på sånt där. Iallafall blev det nöttryffel. Mmmmm älska.