oncontextmenu="return false"

trööött

Ah, jag börjar fan bli gammal. Jag kommer hem efter skolan, skulle träffat kompisar men såklart somnar jag på sängen. En timme senare vaknar jag och ska gå och duscha. Efter det somnar jag igen. Vaknar och går upp till datorn och äter, efter det skulle jag bara vila en stund i sängen. Och gissa. Då somnar jag igen. Jag blir galen. Gick precis upp och nu är jag jättepigg och kommer stanna uppe hela natten. Bra Emma, bra. Nu har jag fått något ryck och börjat lyssnat på gamla låtar igen, inte markolio dårå men just nu spelas hide and seek på spotify. Hmmm.



Föresten. Här är den riktiga "whatcha say" och inte den omgjorda raplåten. Sådeså.


Första advent



Första advent. Åh shit, tre veckor till Thailand idag. Sjukt! Iallafall är det julstämning här hemma nu. Julgardiner, små tomtar, glögg, ljus. Men inga pepparkakor eller lussebullar... Det får bli i veckan. Föresten är mammas pepparkakssockerkaka minst lika god! Iallafall har jag suttit och ritat klart mitt hus i tekniken idag. Jag la ner flera timmars hårt arbete på det där men det blev ändå fett misslyckat men äh, skit samma. Aja nu börjar paradise hotel. Vi hörs<3


höhöh

Kom precis hem från Norrtälje. Det var jätteroligt och jag åt så att jag nästan fick rulla hem. HAHA. Nu ska jag äta nattkäk och kolla på tv. Godnatt =)

Weekend

Tjaa! Kom in för en stund sen. Nu har jag placerat mig i soffan framför IDOL 
med chipsskålen och dipp. Annars är det sjuuukt skönt att det är helg! I morgon ska jag på födelsedagsfest i Norrtälje men kommer hem någon gång under natten igen så det blir roligt! Nej nu ska jag ta och rösta lite på Erik...eller Kalle...eller Tove... heeeeeeehe.


you want to go to the seaside

Tjo! Jag har absolut ingen skrivlust just nu. Är så trött att jag snart somnar här i stolen, hehe. Den där sprutan gör mig konstig. Men blä jag ska inte tjata om den igen. I morgon är det schemafri dag, teater och film i skolan. Det ska bli jäääätteskönt. Ska nog möta några innan och köpa chailatte. HAHA vilket roligt inlägg. Fan. Vi hörs imorrn, pöss.


 


halli hallå



Nä fyfan vad ont det gör i armen. Usch, i natt kunde jag inte ligga på något sätt utan att det inte gjorde ont. Och sen lägger sig vaccinet som små klumpar i armen också, kanske. Men det är obehagligt. Nu ska jag nog äta lite hemmagjord citronglass med hallon i som ligger i frysen. Så sjukt gott. Och ja, livet är ändå ganska underbart just nu. Sovmorgon imorgon, schemafri dag på fredag, inga prov på en hel vecka, inget att plugga till i helgen. AH! Lovar att någon kommer förstöra den härliga stämningen snart och säga "Vi har visst saker att plugga till i helgen..." Som vanligt. Nu ska jag njuta och kolla paradise hotel. Godnatt=)


svinisvaccinet



ajajajajaj. Tog vaccinsprutan idag. Klockan 1 var det dags för klassen att gå upp till skolsyster och ta spruta. Ont kan jag inte säga att det gjorde men nu... nu gör det sjukt ont. Kan knappt röra armen alls. Ska knarka tigerbalsam där på nu. Förhoppningsvis slipper jag feber och huvudvärk men vi får se. Annars har jag bara suttit här hela kvällen som fastklistrad i stolen och kollat på robinson och paradise hotel. De ä najs!


Bara fyra veckor kvar




Om 30 dagar. Trettio dagar, det är helt sjukt. Då åker jag till Thailand! Jag kan faktiskt inte förstå att det bara är fyra veckor kvar. Att bara känna värmen kommer bli underbart. Fan vad jag längtar. Maya, det kommer bli bäst!


mmm...



21.30 igår. New moon. åh, det var underbart. Som vi alla har längtat i flera, flera månader nu. Och bra var den, grymt bra. Jag grät vid ett tillfälle precis i slutet, åh. Och då kan jag ändå säga att boken var hundra gånger bättre, sådeså. Iallafall åkte jag och Maya till park på stureplan och såg den, det fanns bara platser kvar där i hela stan och knökfullt var det. Kom hem runt 1 inatt men det är alltid roligast att se biofilmer på kvällen. Åh, jag vill se den igen nununu.


New mooooooooon

Sitter hemma hos Maya nu. Om nio minuter drar vi in till stan och ser NEW MOON! AH. Kommer hem någon gång i natt. Nu måste vi skynda oss!


You're my only reason to stay alive, if that's what I am.


ÅH! Jag vill se New moon nununununu. Jag dör. Jag ska se den någon gång i helgen. Antingen ikväll eller imorgon. Jag kan knappt förstå det egentligen, idag är den dagen vi har väntat på i ungefär ett år nu. Premiärdagen. Hur många gånger har vi egentligen inte kollat på trailern och bara längtat&längtat? Annars är det såååå skönt att det är helg nu. Vi var ju föresten på gymnasiemässan igår. Jag, Sigrid, Sara och Astrid stannade i tre timmar. Jag kan inte direkt säga att mässan hjälpte så mycket. Det rörde bara om i huvudet och nu känner jag istället att jag inte vill gå nånstans. Haha, jorå men det är svårt. blää.

 


Varning för tråkigt inlägg

Usch vilken kväll. Stressade hem efter skolan, åkte med mamma och tog passfoto hos polisen. Jag blev inte vacker. HAHAHA ni ska bara se. Skulle egentligen träffat bästis idag men det får bli imorgon istället. Annars har jag pluggat ekonomi, vi har fetasteeee provet på fredag. Hinner ju ingenting på kvällarna längre. Nu ska jag inte säga att jag ska gå ner och göra en kopp te som jag alltid säger. hihi.

tjugo och fyrtiotre



 Jag sitter och kollar igenom en massa bilder på datorn från sommaren. Åhhh jag saknar det! Hade en sån där jättesuperduperbrasommar. Och det värsta är att... det är ungefär 7 månader kvar till nästa sommar. Jippäh! Nej jag ska inte sitta här och göra ett sånt där "hejjagärdeprimeradförattdetärlångtkvartillsommareninlägg" Nej.
Jag ska nu istället gå ner och göra en stor kopp varm choklad med grädde och kolla på paradise hotel och the hills på datorn, nej det får bli efter hemmafruarna. Naajs!


Det där med gymnasium...

Tjabbaa! Har för första gången i mitt liv kollat på ullaredprogrammet, HHAahaha jag dog. Det var skitkul ju. Annars då... kom just på att jag ska ta svininfluensavaccinet nu på onsdag. Uöööch jag kommer dö. Jag sa det till pappa idag att jag är nog den där människan som är "en på miljonen" som kommer att dö av den där sprutan. Mmhmm. Äh haha, på torsdag är det ju gymnasiemässan som vi i klassen ska gå på, oj jag som inte ens har läst igenom dom hundrafyrtioelva katalogerna vi får hem varje vecka. Okej det är typ 3 men iallafall... hahah. Ahhhhhh vart ska jag börja nånstans? Det är stressigt det där men nu ska jag dra tummen ur röva och gå och kolla lite i katalogerna. Godnatt♥


konseeeert



Oj jag har visst bara fem minuter på mig att skriva. Ikväll ska jag ha konsert.. har verkligen inte jättejättejättestor lust med det. Blä. Aja, nu ska jag snart möta upp Sigrid och vi åker tillsammans in till stan. Vi hörs, heidoooo. ♥


hahahah



"Tuffing får vaccin mot svininfluensan" HAHAHAH! sersiöst vad jag garvade när jag såg den här. Sjukt skön! "aaaoch jäävlar! chillaaa!" Och sen hans min efteråt.. HAHA jag diggar det där barnet. Det där kommer säkert att vara jag på onsdag när det är min tur. Ser redan bilder framför mig hur jag sitter där livrädd i stolen och skriker "neeeeeeej" :)




heeej jag kommer inte på rubriker


HAHA älskar bilden.

Haaj, nu är jag hemma. Repetition idag igen..suck. Det roliga var att jag satt och kastade suddbitar på Michaela hela tiden, hahaha. Vi stannade kvar inne i stan efter skolan iallafall och sen gick jag, Sigrid, Sara, Astrid, Olivia, Michaela, Hanna & Marta och åt middag på Sandys. Det var mysigt. Hann se sista tio minuterna av mammas pojkar också, wiiihu. Nej nu ska jag göra te och sy min dumma väska som gick sönder när jag slet ut den med hela min kraft från skåpet idag. Fan, jag hade ju bråttom..haha.


onsdag

Tjaaa. Jag kom hem för ett tag sen. Har varit och repeterat med tjejerna i min klass med en medelålders kör och en sjukt läskig dirigent, haha. Vi ska iallafall ha två konserter i helgen, suck. Just nu sitter jag och äter en fruktsallad till middag. Fruktsallad! Förvånar mig att jag inte mosade ner en bulle eller blandade det med chokladmoussé eller något som jag brukar göra, hehe. Nä nu ropar tvn att jag ska komma. poess♥


Någon skrev ett roligt citat

Haha okej, jag läste ett väldigt dumt inlägg på facebook för ett tag sen. Om svininfluensan. Han eller hon skrev att 20% av alla i Sverige som tar svininfluensavaccinet kommer få något fel i hjärnan, ni vet den där tjejen som började gå baklänges till exempel eller kanske till och med dö av sprutan. Vänta lite nu..HAHAHA. Alltså menar personen att mer än 1 miljon svenskar kommer att få någon hemsk sjukdom när dom vaccinerar sig? Okej det finns en gräns på vilka sjuka saker man får skriva men snääälla tänk efter lite människa. Det var typ EN på miljonen som blev sådär och inte tjugofuckingprocent. Tackohej! :)

Måndag monday lunes



Tjenaa! Jag sitter här och knarkar spotify. Just nu spelas Erik Hassle - the thanks I get. Det var länge sen. Åhhhh föresten accepterar han inte min vänförfrågan på facebook. bajs. Hahaha han har väl glömt bort mig och jag kan tänka mig att det är en miljon andra tjejer som skickar förfrågningar till honom varje dag. Haha jag ska skicka ett mail och ba.."duuu Erik, vi brukade leka när vi var små, på ditt landställe. våra mammor var fett bra kompisar. Acceptera min vänförfrågan nu fääfan" Hahah nja vi får se.


Alltid är det söndag




Hallå! Här sitter jag och ska snart hoppa in i duschen. Vi ska snart dra iväg till morfar och äta middag eftersom att det är min mammas pappas dag idag. Hehe. Till min pappa köpte jag världens roligaste och bästa present. HAHA. "bränna-ut-skivor" Ni vet när man ska bränna ut filmer från datorn på skivor. Hahahahah fett bra. Jag är inte bäst på att hitta på presenter nej. Men äh, jag bakade en sockerkaka till oss också och det är juuu tanken som räknaaas? ;p Okej har suttit med det här inlägget i 27 minuter nu. Jag är seeeeg. Heidoo.


heeelg


Tjabbah. Idag ska jag försöka titta på lite fars-dagpresenter. Det är ju faktiskt deras dag imorrn så glöm inte era pappor! Annars blir det nog att plugga lite fysik också. kanske. eller jo. Det är ju så intressant att läsa om paralella solstrålar och hur en glödlampa fungerar. hähä..

hallihallå

Sitter och kollar på MTV music awards 09' på mtv. Vet inte vem jag ska heja på faktiskt. Ser ni på det? Annars är jag sjukt trött. Kom in precis faktiskt.. äcklig väder ute också... hatar när det duggregnar rakt i ansiktet. öösch. Näh, nu ska jag krypa ner under täcket och dricka te. haré bra!


fjärde november tvåtusennio




Haha jag blir faktiskt deprimerad av "bonde söker fru". Desperata pinsamma bönder som försöker hitta kärleken via tv. Men äh, jag gillar't ändå, diggar iallafall albinobonden. Hör också att pappa sitter och skriker nedanför trappan "NEEEEEEEEJ ÅÅÅH, KOM IGEN DÅ FÖRFAN!" Ja ni kan ju gissa vad han kollar på? Matchen såklart. Det är tydligen djurgården som spelar idag och sånt är ju väääldigt intressant och viktigt. Ockuperar hela tvn också. Äh, jag tycker sånt där är så sjukt irriterande så att jag dör. Hur kan man seriöst bli arg över en fotbollsmatch? Kanske för att jag själv inte är intresserad ehm.. alls.  Nä men faktiskt.. det finns viktigare saker. hähä


trött i rösten



Okej första dagen i globen avklarad. Det var supermysigt där som vanligt men att sjunga konstant från klockan halv nio på morgonen till tjugo i fyra tar på krafterna. Hahah knappt att jag orkade röra mig från soffan till datorn. Ajaj. Imorrn ska vi iallafall repetera i globen hela dagen och såklart glömde jag mina noter på tunnelbanan. JAA VAD BRA. Vad roligt!


Övning inför globen mhmmmm



Okej näjs. Imorrn och på onsdag ska jag stå här inne på globens arena och bara sjungasjungasjunga.


Min dator hatar mig




"En USB-enhet känns inte igen" ÅÅH. SERIÖST. Vad vill den här datorn mig? Jag tror att den njuter av att göra livet svårt för mig. Som att den hatar mig på riktigt. Iallafall kommer den texten upp när jag försöker ladda upp bilder. KUL. Aja, igår åkte jag hem till Ida iallafall, det var mysigt. Vi tog måånga bilder och åt pizza. HAH juste, det första jag gör är att ta sönder hennes parfym, typiskt mig. Jag är en klumpig jävel:).


Sista dagen på lovet...



Idag ska jag hem till Ida, har saknat henne jääättemycket så det blir roligt! Självklart får systemkameran hänga med som vanligt. Juste, idag är det föresten sista dagen på lovet. Det känns ju sådär helt enkelt. Äh, ska se till att njuta ordentligt sista dagen! Kan ju inte heller hjälpa att min dygnsrytm är helt fel, haha. Nej nu... dags för frukost.