oncontextmenu="return false"

Happy halloween


Okej jag dör nu. Seriöst jag dör av tråkightet. Jag kom hem för ett tag sedan, och nu är jag sjuuuukt rastlös. Väntar bara på att maten ska bli klar och lite senare tror jag att jag kanske går på den där halloweenfesten i området. Vad ska jag klä ut mig till då? HAH, har ju gamla häxkläder från typ 3an men det kanske inte är så passande. Äh vi får se! Hare gött.♥

 


trick or treat, smell my feet

Hehe, det kom nyss några ungar och ringde på dörren som hade "screamdräkterna" på sig ni vet, och skrek "BUS ELLER GODIS?" Så jag sprang raka vägen ut till köket och gav dom en hel maraboukaka. Generöst va? hahaha

Till kyrkogården...

Hajhaj! Jag kom precis hem från centrum, jag har bland annat bytt en kofta till en kjol istället. Smart Emma...smart. Nu när det är vinter. Men jag ska faktiskt utomlands snart! hihihoho. Snart ska jag åka och tända ljus för farmor och farfar på kyrkogården. Det lär väl vara knökfullt där men jag tycker att det är mysigt. Hörs senare. puäss.



Skräckfilmsmys



Nu har maya åkt hem. Vi har kollat på Scary movie 3 idag, hahah älskar. Just nu sitter jag och mammsen och kollar på skräckisen "the omen". Det är en jäkligt bra skräckfilm men såklart kommer jag vara livrädd senare ikväll. Har sett den ett par gånger tidigare men iallafall, haha nu har den börjat. Hörs snart!


goodnight sleep tight


emmsi


maysan


Idag kom Maya hem till mig vid 1-tiden. Vi har bara chillat, kollat på film och vart ute och tagit lite fina bilder. Till middag åt vi kinamat, mums! Nu har vi precis kollat på Scary movie 2, HAHA älskar! och vi ska nog försöka gå och lägga oss nu. vi höööörs imöra. poess.


hej korvar...




Hejhallåå! Skulle egentligen åkt till Nacka Forum idag men ingen orkade så det blir en slapp hemmadag och shopping imorgon istället. Kom hem rätt sent igår och är döööötrött. Nu vet ni det. Och att det är skräckfilmsvecka på tv400 får mig inte att vilja lämna soffan, hehe. Äh, nej nu tror jag att jag ringer hit någon kompis som får titta på film och äta chokladmoussé med mig. mmm.


Heido

Ska dra in till stan nu för lite fikamys och shopping med Sigge och Astrid. Hörs senare♥

hehe?



Kolla. Någon hade tydligen smygfotat mig när jag var ute med hunden. Jag går alltid så här för mig själv när jag är ute. Hmmm. Mitt rätta jag. Min hund undrar vad fasen jag håller på med. HAHA nej såklart inte, det var Maya som tog bilden i somras. Åh, jag sitter och kollar på massa bilder från i somras. saknar!


glaaaaaaad



SÅ HÄR glad är jag när jag har shoppat. Ohja!
Vinterjacka och vinterskor är nu handlat, weeho!


Höstlov is the shieeet



Jag har bara ett ord att säga just nu. HÖSTLOV! Faan vad skönt! Det ska bli häärligt. Annars då? Jag är ledsen för att Nicklas åkte ut från IDOL. Bähä! Om inte Erik vinner kommer jag att sluta kolla på det där programmet. Aldrig mer. Nej nu håller jag på att somna här, på riktigt. Dreglar lite på tangentbordet, HAHA nej då. Har redan somnat i soffan två gånger men orkade pallra mig upp för den långa trappan till mitt rum, ajaj! Hur kan jag vara så trött varje fredag? Somnar vid 9-tiden. Hur ska det bli när jag blir pensionär? Gå och lägga mig klockan fem kanske? HMM. Imorrn blir det nog fest!


Fiskglass




Fredag imorgon, jappjapp! Sedan har jag en hel veckas lov framför mig där jag bara ska chilla, kolla på film, träffa vänner, shoppaaa. Längtarlängtar! Det ska bli näjs. Och nej, jag är inte alls avundsjuk på alla som tar flyget till värmen och solen under höstlovet. Sydafrika, Spanien, Egypten. Nejnej, inte alls avundsjuk. Regn och mörker är så härligt.


Jude laaaaaw


snyggsnyggsnyggsnyggsnygg.mmm.


Jaaha då var det onsdag då, jag borde vara överlycklig med tanke på att det är två skoldagar kvar till höstlovet men det är något som liksom ligger där och irriterar i luften som gör mig lite unhappy sådär, ni vet den känslan när någon petar ens arm på exakt samma ställe i en evighet. HAHA ja ungefär så känns det. Nej nu får jag lägga av. Jag har precis kollat på bonde söker fru. Älskar den där albinobonden föresten. ni vet? haha.


"Icas egna vaaaaaror.."




HAHAHA vad fasen? Jag blev helt chockad när jag såg den här första gången på tv. Varför gör de så? Är det elakt och meningen att vi ska skratta åt det eller vad vill de få fram genom den här reklamen?


Español...



Estoy estudiando español. Es mucho aburrido.. hehe. Ja jag pluggar alltså spanska. Har prov imorrn. Det är svårt och jag somnar snart med boken i ansiktet. Mmmm.

Ajaj..


Oborstat hår. Oborstade tänder. I ett par röda mjukisbyxor och en prickig tröja. En tofs mitt på huvudet. Ja så smexig är jag just nu haha. Dags att gå och ta en dusch, äta lite lunch och sätta på sig ett par jeans och en tröja och kanske gå ut och träffa en kompis ett tag i det varma höstvädret. Spanskaboken ligger på sängen och säger "Emma, börja plugga nu...börja plugga." och ger mig onda blicken. ÅH.  


17.30

Sitter just nu och väntar på att locktången ska bli varm. Det blir en liten födelsedagsfest här om en halvtimma. Vi får höras senare. pözz.

091017



Jag diggar det här testet på facebook. "Date of the day: Robert Pattinson" Åhjaa, det kan jag leva med höhöh..


Dags för film...


Ska snart gå och titta på nya Harry Potter filmen som kom i somras! Hoho, vem älskar inte Harry Potter filmerna liksom? Annars blir det en lugn fredagkväll med mys i soffan och massa gottigotti. Imorrn däremot blir det fest här hemma. Nej, nu Harry Potter okej? Någon som har sett den nya? Jag var kär i Malfoy när jag var liten..HAHAHAHA.

Var bara tvungen att dela med mig av mina tankar..

Idag dök det upp den del tankar i mitt huvud när jag strosade runt i centrum för att hitta en jacka.


• Att jag måste sluta läsa alla dessa bloggar här i världen så att jag slipper få så mycket inspiration och bli köpgalen hela tiden.

• Att Wayne's coffees mat smakar bajs.

• Att jag har tröttnat på mina farmvilledjur och vill att de ska dö.

• Att jag gillar inte läxor och spanskaprov.

• Att det inte alls är roligt att Top model går klockan 7 på söndagar, ajaj.

• Att torra läppar och händer inte är skönt.

• Att vi inte har fått pannkakor i skolan på flera månader.

• Att det är ointressant när folk ska visa sin jäkla "dagens outfit" och allt kommer från Gina tricot. "Jaha finns det randiga tröjor på gina?" ojoj.hihi.

• Att jag fick dåligt samvete när jag ville att mina farvilledjur skulle dö.


Okej.. jaja.


Låg och läste och somnade till en stund. Vaknade av att något äckligt slickade mig i ansiktet. EUH tänkte jag och öppnade ögonen. Då stod min hund där och såg oskyldig ut och ville att jag skulle klia henne på magen. Sötnos då. Snart är det dags att dyka ner i Wisteria Lane i exakt 58 minuter, mysigt! Föresten, Biologiprovet gick rätt bra, hoppas att pluggandet ger resultat.. ni är ju så intresserade av att veta hur det går för mig i skolan med mina prooooov viiiisst?:))) höhö.

Precis vid rätt tidpunkt...

Haha! Såg just att det var ett extra avsnitt av hollywoodfruarna ikväll! Det var ju sista förra gången? Aja, en ursäkt till att lämna biologiboken åt sidan. Det hade jag gjort iallafall men det blir liksom lättare när man har en riktig ursäkt, haha ja tvn tillexempel. Ursäkter gör livet mycket lättare ibland, ellerhur?

for a pessimist, i'm pretty optimistic



Herregud vad alla har ångest för att vi har biologiprov imorrn då. "EMMA HAR DU GJORT UPPGIFT 20??" "Har du pluggat klart?!" "OMG, JAG FATTAR INTE DEN HÄR!" Folk bombar mig med sms och på msn just nu, haha. Jag kan verkligen inte allt men det får gå som det går. Förhoppningsvis bra! heehe. Annars då? Jag är ledig idag, skönt som bara den. Kanske hänger med på en fika inne i stan om jag inte är allt för seg. Mmmm, på tal om fika. Nu fick jag lust att baka någonting, nåt kladdigt och saftigt. Klart man måste ha lite kladdkakemuffins när man pluggar biologi, ellerhur? hähä


Kärlek

Kom hem för ett tag sedan och oj vilka tråkiga inlägg det blev idag då, heehe. Imorrn är jag ledig för att vi hade konsert i lördags. Naaaajs säger jag bara! Vi får se vad som händer, kanske blir en fika med någon i stan. Nu ska jag gå och ta en kvällsmacka och en kopp te, möms. Godnatt ♥

 


Hahahaha åh, på tal om Godnatt, nostalgi! Fan vad jag saknar att vara liten ibland då Alfons var största idolen och problem inte existerade.


Alla älskar söndagar...

Åh, jag hatar det här med biologin. Nej juste, hata får man inte säga. Jag ogillar det. Jag är inte intresserad av hur granarna anpassar sig i naturen, hur vattnets kretslopp ser ut eller hur cellandningen sker. Jaja, biologiboken ger mig onda blickar nu ser jag. Dags att fortsätta!

Vår konsert i berwaldhallen


redo för konsert. Alltid svart nedtill och vitt upptill, såklart.


Bild från repet.


Nu är jag hemma från vår konsert i berwaldhallen. Tycker att det gick superbra och det var roligt faktiskt. Jäklar vad mycket folk det kom. Tänkte ha ett par högklackade skor ikväll men bytte i sista sekund, ajaj sa mina tår. Aja, nu sitter jag här och äter gröt och popcorn. Hahaha härlig blandning, jag vet.



Fruktsallad med chokladmousse..



Hej på er! Jag kom precis in, har vart ute en stund med några härliga vänner och bara chillat. Har även hunnit läsa hela biologitexten, pluggat spanska och gjort engelskahäftet. Nej, nu skojade jag. Jag önskar att jag hade gjort det! Heeehe. Imorgon har jag konsert i berwaldhallen med min klass och tre andra musikklasser i vår skola. Weeeho, på en lördag? Aja, det blir nog roligt. Efter det ska vi gå ut och ta en kvällsfika, mysmys. Nej nu ska jag gå ner och kolla på Idol en stund..


Orienteringsdagen...


Vad mycket sommarbilder det blev här nu. Jag tror att jag börjar få lite panik för att mörkret och kylan börjar komma, men visst ser det härligt ut? Det där gillar vi.



Annars då? Orienteringsdagen gick ganska dåligt. Vi var ute längre än man skulle men hittade alla kontroller. Det är jag jäkligt glad för iallafall. Inget IG den här gången, hahaha. Jag gillar föresten inte att orientera. Men det vet ni redan. Jag bara snubblar överallt och skriker när jag ramlar över någon jävla rot. Trampade i bajs också. ÅH. Det var väldigt mysigt!


Önska mig lycka till på orienteringen...


Den enda normala bilden jag har på mig och Sigrid i mobilen. Då menar jag verkligen den enda. hahah


Snart ska jag dra till sollentuna och orientera. Nu får ni önska mig ett stort lycka till för förra året gick det inte så bra som jag skrev. Att tappa bort sig i skogen och sedan inte hitta tillbaka är inte kul! hahaha. Aja, puss på er.


Är vintern redan här?

Åh, det slog mig just. Jag har inga läxor kvar den här veckan! Jääääklar vad det är skönt och imorgon är det orienteringsdag, wiho. Bättre det än att vara i skolan den längsta dagen. Jag brukar verkligen äga på orientering också. Förra året fick jag ig och tappade bort mig i skogen. Efter två timmar ringer Sara och Astrid och frågar vart jag & Sigrid är. Jo, då har vi gått vilse. Hahah nej fan, det får inte hända igen. Skärpning nu Emma!




Svinkallt var det idag föresten, höll på att frysa till is där i min tunna skinnjacka. Varför kan det inte bara vara som på bilden? Sommar. 20 grader. Ååh.


Dags för hemmafruarna

 

 Då var det dags igen. 23 nya spännande avsnitt av desperate housewives! Det första går just nu på femman. Jag har verkligen saknat det. Älskar det där programmet. Det missar ni inte va?


Fågelturken



Hahah jag älskar den här. Så jävla hemsk men jag garvar ändå alltid lika mycket när jag ser den. Ni har säkert redan sett den men ni som inte har det får allt ta och göra det nu. Hahah "do har een fågeel!"

Kanelbullens dag




Har pluggat med Maya idag. Det gick väl sådär om jag ska vara ärlig, haha. Det blir lätt så att man bara sitter och garvar och gör miner åt varandra när man ska plugga med en kompis, hähä. Juste, vi åt såklart varsin kanelbulle också för det är ju den dagen idag! Imorrn har jag iallafall historiaprov, första världskiget. blä. Hoppas det går bra!


Lördag

Träffade Maya idag, och det var ruuligt som vanligt. Vi var först på mässan i älvsjö och tog massa ballonger och godis ur alla tusentals skålar som står överallt och chillade i en bastu. Haha, typiskt oss. Efter det åkte vi först till centrum för att shoppa lite men sakerna vi ville ha fanns inte så vi åkte hem till Maya och åt middag där. Jag kom väl hem för ca en timme sedan. Nu ska jag soooova, vi hörs imorrn! pöss.





Emma bruuuneeett?





Haha förlåt, har ju helt glömt bort det. Iallafall, här är den! Jag tycker det blev bra, även fast jag var tydlig och sa till frisören att jag inte ville ha mörkbrunt utan mellanblont!! Aja, jag gillar det! Känns väldigt skönt och lite fräscht sådär att vara brunett nu till hösten. säg nu att det blev fint för annars blir jag lite ledsen i ögat. hahah nej föresten det blir jag inte alls, för jag gillar det! hehöhe


hej alla vuxna

Har fått reda på att det är massa föräldrar som läser min blogg. Vad tycker vi om det? Inte roligt. Åh suck. Jag känner då att jag inte kan skriva om allt jag vill. åh bajs. Kan man inte få ha något privat? Aja var inte så fega nu och "smygläs", nu ska ni fasen lämna en kommentar alla över 30+.


prrrrrao


Bild tagen av mig igår. möhö


Jag sitter här på praoen nu. Det är väldigt chill. Sitter bara här och redigerar bilder och är inne på facebook. Jag har nog föresten läst alla bloggar som finns på denna jord den senaste timmen, höhöhö. Nej jag vet inte vad jag håller på med. Vad är det för dag idag? Jag är alldeles för trött och hungrig nu för att jag ska kunna fungera normalt. Det här börjar bli långtråkigt.