oncontextmenu="return false"

KIITOS



9AB i Finland
3 härliga dagar, mycket skratt, kameror som klickat överallt, soligt väder, kissluktande stadion hostel, äckliga ryska gubbar, promenader i massor, grym konsert, smitit in på fotbollsmatch och blivit utslängda av en galen huligan, citerat allt på finska överallt, för lite sovande, världens konstigaste kinamat, beställninig av cheeseburgare på finska, träningsvärk i hela kroppen, mysiga utekvällar och mycket, mycket mer. Det har i alla fall varit en riktig härlig klassresa!


Helsinki

Packar nu för fullt här hemma. I morgon åker klassen till helsingfors och kommer hem på onsdag kväll. Jag är inte sådär jättetaggad just nu men äh, det kommer säkert bli roligt när vi väl kommer dit. Bara inte planet störtar i askmolnet så ska det nog gå braaa. Nu ska jag lägga i det sista i väskan och gå och lägga mig. Uppstigning 04.15 imorrn. YEEAAH.


00.58



Kvällen har spenderats med bästa ida. Riktigt roligt! Och ja, jag har petat henne ordentligt i smilegroparna det kan jag lova. Haha. Vi har tagit flera hundra bilder i det fina vädret som ni kanske får se någon gång. Nu ska jag se på film och äta nattmat. Bye!


00.31



Hola amigos. Typ det enda jag kan på spanska, hehe. Ikväll har sofi varit här och vi skulle gått ut men fastnade framför tvn och kollade på film istället. Det har varit en riktigt skön dag idag och jag och sara fick ha mattelektion ute i strålande solsken istället för att sitta inne. I morgon ska det bli lika härligt väder. Då ska jag passa på att sola lite innan jag åker till ida. hääärliigt


Det här är varför jag saknar thailand

Satt just och kollade igenom gamla bilder. Åhh.






duktigt



åh, jag lyckades somna vid sextiden och vaknade inte förrän nu. Grejjjt, inte konstigt när man sitter och läser geografi liksom. Nu är jag i alla fall pigg som en jag vet inte vad och kommer säkert inte kunna somna inatt. Älskar när det här händer. Nu kurrar magen så hejdå!♥


just nu


Allt i ett



Sorriii jag har inte haft tid att blogga i helgen, var inte hemma någonting nästan. Har i alla fall hittat en balklänning nu. Tror jag. Testade den i en liten okänd affär i Norrköping och såg nyss att den går att beställa på internet också. Good for me! Annars har det varit en skön dag. Vi var på biopremiär på en film där vår käre klasskompis medverkar. Nu ska jag äta och sen kanske ut på en prommis med filip, bye!


friday

Det här har varit en väldigt jobbig och stressig vecka. Konsert och prov hit och dit. Nu är det iallafall fredag och det är sköööönt. Ska svara på era kommentarer senare vilket jag inte har hunnit i veckan. Ikväll ska vi ut och käka tapas, mums.


Nybrokajen


Ikväll hade vi konsert på nybrokajen. Inte vår bästa konsert om jag ska vara lite negativ men det gick bra ändå. Under pausen gick jag och Sigrid och köpte mat på mcdonalds och satte oss på världens skönaste ställe när det är vår. Vid vattnet nere vid strandvägen. Hejade på Kenza också, haha. Riktigt najs! Nu somnar jag, bajjjj.

oh happy day'



Det spelar ingen roll att jag har trettiofem sidor matte och två kapitel spanska att plugga ikväll... för det är VÅR nu, snart sommar och jag är glaaaaad.


My sister's keeper

I helgen såg jag en riktig grinfilm. My sister's keeper. Jag kan bara säga att jag ungefär satt och bölade nittio minuter i sträck. Riktigt bra men mycket sorglig film, se den!


Bruna färglinser

Igår hade jag på mig mina bruna färglinser för andra gången. Om man kollar riktigt noga kan man se den blåa färgen lysa igenom längst inne vid pupillen, haha. Tycker själv inte att jag passar så bra i bruna ögon men äh, värt att testa.


filmkväll och pizza



Igår hade som sagt jag, sara, sigrid och astrid movienight hos astrid. Det blev egentligen inte lika mycket filmtittande som vanligt. Vi satt och snackade skit och garvade, lyssnade på musik, lagade egen pizza (haha det var godare än vad det ser ut på bilden), gick ut i natten och köpte nudlar och planerade vår danmarksresa. Jättemysigt som vanligt. Vi somnade runt 04.00 så jag känner mig sådär lagom seg nu.


heeido



Nu är det brååååådis. Ska åka in och möta tjejerna i slussen för vi ska ha movienight, mysigt! Vi hörs i morgon eftermiddag♥


Don't know why

Nu när jag sitter här och känner solen stråla in genom fönstret, dricker smoothie och lyssnar på en gammal favorit, Norah jones, så får jag bara en sån här underbar sommarkänsla. I morgon är det två månader kvar till skolavslutningen. Här är några bilder jag hittade i arkivet nyss.






























tjugotvå femtiosju


Jag vet, min uppdatering är inte på topp nu under lovet men jag har annat för mig. Igår kom som sagt Maya över och åkte hem idag på eftermiddagen då jag passade på att sola en stund. I morgon hade jag, sigge, sara och astrid pratat om movienight hemma hos astrid med en massa filmer och annat mys men det ser ut att bli framflyttat till på torsdag istället, vi får la se. Vi hörs senare folks!


nitton noll två

Det blev en snabbis in till stan idag, hittade en kjol, en topp och en kofta. Nu fick jag precis ett sms av Maya som kommer hit ikväll och vi får se vad vi hittar på. Hade andra planer idag egentligen men efter att ha tittat ut genom fönstret i morse var jag nära på att ta mitt pick och pack och dra till afrika, eller nåt.



Landet

Har spenderat helgen på landet. Strålande sol. Godis i mängder. Påskmat. Släkten. Skärgården. Ja, nu är påsken över och mysigt har det varit. Veckan ser ut att bjuda på shopping, underbara vänner, uteserveringar, bio, movienights, sena roliga kvällar, fina vårbilder och mycket mer.












nu bär det av till landet

Nu drar jag till landet och kommer hem i morgon eftermiddag igen så ni kommer knappt märka att jag är borta. Hoppas att ni får en härlig påskafton! Under tiden kan ni få titta lite på min grymma påskhare jag gjorde av ett mjölkpaket när jag var ungefär 5 år. Haha!




Mysdag







Glad påsk på er snyggingar! Här är lite randompics från idag bara. Och nu ska ni få lära er en sak. Jag kan nämligen säga Glad Påsk på åtta olika språk. Jag har inte alls gått in på google translate. Inte alls. Hahahaha.
 
             Sve- Glad påsk (hahaaa)
    Eng- Happy Easter
        Spa- ¡Felices Pascuas!
        Fin- Hyvää Pääsiäistä
        Fra- Joyeuses Pâques
Dan- God påske
Kin- 复活节快乐 
    Ita- Buona Pasqua


1 april








1 april idag. Sigge lurade mig så att jag höll på att skita på mig i morse. Hahah ska inte ens gå in på det. Nu har jag påsklov! YEEAH. Har ganska mycket planer i veckan och det ska bli riktigt härligt. Juste, dansen i blå hallenmed alla alla nior från innerstan igår kväll var jättekul. Dansade både med några killar från bland annat matteus- & engelbrektsskolan och med girlsen såklart. Kom hem runt kvart över 11 och stupade i säng. I morgon ska jag troligtvis träffa bästis och på kvällen får vi gäster. Najs!