oncontextmenu="return false"

Söndag


Det gick ändå rätt bra att vara barnvakt. Dom lyssnade till och med på mig, wow. Näe, nu ska jag hoppa in i duschen och sen till Sofie där vi ska planera lite inför skidresan. Hörs senare!

 


hjälp mig

God morgon! Nu är det är sportlov. FREEDOM! Sitter och taggar inför ikväll. Nej jag skoja, jag ska vara barnvakt. Aahhhh rolig lördagskväll liksom. Äh jag får ställa upp för mina små kusiner haha. Dom kommer inte ens lyssna på mig. Jag kommer stå och skrika i mitten av deras stora hus så kommer alla springa åt olika håll och riva ner hela huset. Jag ser redan bilder framför mig...

Try Sleeping with a Broken Heart



Imorgon är det fredag och det betyder sportlov. Det ska bli så sjukt najs! Nu sitter jag här och kan knappt röra mig. Nähe varför dårå? Jo, jag har spelat bandy på gympan. Hhahah jag är så otränad så att det inte är sant. Har liksom ont i röven efter att ha spelat lite bandy. Men sånt är livet'. Dags för te. pussssssssssss


E som är emma



Sjukt skön dag i skolan idag. Jag har kommit på att alla blir gladare när det är sol ute. Ellerhur? Och idag började äntligen tunnelbanorna gå igen. Herrehud, sitter och pratar om tunnelbanor. Nej men seriöst jag har inget att skriva om idag. Livet är rätt najs faktiskt. Sportlov om två dagar. Ska bara ta det lungt, träffa kompisar, fika, shoppa och hitta på massa skoj. Skööönt! Och snart ska jag och sofie upp till fjällen och åka skidor. Är supertaggad!


Blä

Skulle lägga in massa bilder från romme idag men nej. Kameran vill inte fungera. Allt är emot mig just nu så det är bäst att gå och lägga sig. Hörs imorrn, puss.

Romme



Tjuue. Gick hem från skolan idag för att jag var så otroligt trött och hade huvudvärk. Har haft en jätterolig helg och igår var ju klassen i romme somsagt. Vi hade askul som vanligt men det var så sjukt kallt. Säkert -25 grader + att det blåste på berget. Hahah ni skulle ha sett min vita tå som var förfrusen. Iallafall blev det för kallt för att åka så jag och sigge gick in och satte oss i en värmestuga och köpte hamburgare den sista timmen. Men det var mysigt ändå! Måste nog säga att bussresorna var lite roligare än själva skidåkningen den här gången och oj vad många sjuka videos det spelades in. Nu ska jag kolla på pearl harbor och gråta lite. pusspuss


Romme i morgon



Imorrn ska hela klassen till romme men nu ser det ut att bli inställt. Så mycket som vi har längtat efter det. Bara för att det är halt på vägarna och busschauffören inte kan köra då och att det ska bli -20 och isande vindar+snöstorm. Undra hur kallt det kommer att vara uppe på berget då? Aja man får se till och klä på sig ordentligt. Bussresan kommer iallafall som vanligt att vara skitrolig. Men egentligen, hur kul är det att åka i snöstorm? Jo men det blir nog kul ändåå. Vi får se vad som bestäms ikväll...Jag vill iallafall åka ändå.


åt just...



Så sjukt skönt att det är fredag. Okej nu är det lördag men iallafall. Efter skolan drog jag och Sigge, Sara, Astrid och Michaea och fikade på John Chris. Älskar det caféet, mysmys. Där satt vi i några timmar och snackade skit. Sedan tog det ungefär en och en halv timme att åka hem på grund av alla förseningar och vi stod så tätt ihop på tunnelbanan så att jag fick panik. Kunde inte andas heller för att det luktade bajs. Haha, intressant vaaa. Imorgon är det lördag och då ska jag träffa bästis och på söndag ska klassen till romme!


Kolla ut





Kan det inte bara bli sommar nu? Tänk att ligga på en brygga ute i skärgåren med ett par härliga vänner. Solen skiner och vattnet är lagom svalkande. Håret är blekt och kroppen är solbränd. Du behöver inte tänka på någonting alls. För det är sommarlov. Näj. Jag blev deprimerad nu. Seriööööööööst snön kommer typ att smälta bort i mitten av maj.


möms



Såg just att Starbucks ska komma till Sverige! Vissa tycker att det är överskattat men jag kan säga att jag drack världens godaste varm choklad där när vi var i Thailand. Raajt Maya? Tyvärr ska det först öppna på Arlanda och kanske inte kommer till stan förrän i sommar. Men aja, kanske har vägarna förbi där någon gång. hehe.


Muntert



Känns som att något riktigt tungt har släppt från mitt huvud idag, kanske för att fysikprovet är över jag vet intee. Imorrn drar jag till frissan och färgar håret. Ska jag gå helt wild och färga det svart eller platinablont kanske? We'll see, we'll see. Nu känner jag dragningskraften mot tvn liksom. Bai♥



Hejhejehj

Det blev ingen bio för vår del. Slutsålt i hela Stockholm. Men, vi gick och fikade och så istället. Nu sitter jag och pluggar fysik pratar med joakim som jag, sofie och ida träffade i Turkiet i somras, haha minnen. Godnatt

14 februari

Ska snart dra in till stan, vi ska gå på bio och kolla lite i affärer. Ha en trevlig alla hjärtans dag föresten. bai♥

Matlagningsemma är i farten


Tjuue. Har precis käkat middag, som jag har lagat. Ja, det är sant. Någon fisk med massa creme fraiche, grädde, sweet chili, champinjoner och egen potatismos. Jag är verkligen ingen matlagningsmänniska. Det brukar smaka bajs eller så bränner jag allting. Hiiihii men inte idag. Och nu är det melodifestivalendags, det blir skönt med en hemmakväll faktiskt. Men imorrn ska det ut på stan och härjas igen, haha. poss

 


ni är gulliga ni

Tjao bloggen, nu sitter jag och äter frukost och typ njuter av att det är helg. Kom hem sent igår så jag hann aldrig blogga hähä. Dagen ser ut att plugga fysikbajs och träffa kompisar. Juste, måste till frissan också. Mina toppar ser bokstavligt talat ut som typ taggtråd. Nej jag skoja men nästan.

semlasemla

Jag skulle kunna döda för en semla nu. Just nu. En kladdig semla dränkt i varm mjölk. Okej jag får alltid allting att låta äckligt men gaaah. Ni vet den känslan där man är så sjukt sugen på något. Vi hade nationella prov i svenska idag också vilket gick ganska bra! Bättre än läsförståelsen. Nu hade jag faktiskt tänkt att gå och lägga mig. Ja, det är sant. Klockan nio. Har inte stängt av datorn tidigare än typ halv 12 på vääldigt länge. Och imorrn är det freeeedag, nahajs. I helgen blir det troligtvis biomys med sigge, sara och astrid. Nu tråkar jag ut er. Pöss



Nej men kolla. Seriöst. Varför gör jag såhär mot mig själv?


tjaaoo




Så tröttsamt att mitt inlägg inte publicerades igår, men aja sånt är livet. Jag kom precis hem, åkte hem till Maya efter skolan och följde med henne till frisören och sen drog vi in till stan och gick på Nackademins öppethus, det var ganska bra, helt okej. Alltid roligt att träffa mongolajden iallafall:). Jag får berätta om hur det gick på kungsholmens musikintagning imorgon eller något, nu ska jag käka. Pussssss hejdå


Nervööööös

Jag är seriöst bajsnervös inför morgondagen. Det är verkligen då det gäller! Jag ska göra ett intagninsprov på kungsholmens musikgymnasium och sjunga en låt inför några människor, som en jury typ. Blää. Och efter att jag har sjungit min låt ska jag göra ett avistaprov. Plus att vi har vårt första nationella prov i svenska imorrn. Skjut mig någon, jag måste göra det här riktigt jävla bra nu!



The saltwater room

Tjabbaa! Nu är jag hemma. Det har varit så sjukt mysigt i Norrköping, faktiskt skönt att komma iväg en helg. Nu sitter jag och pluggar och owl city spelas precis på hösta volym på spotify. Juste, jag måste bara visa er vilket bad jag tog i fredags, det var naajsnajs.


Norrköping

Är i Norrköping nu och hälsar på släkten, det är mysigt faktiskt. Har precis badat bubbelpool och ätit en stor frukost. Nu ska vi ut på stan och shoppa. Juste OMG. Måste berätta. Igår, när jag var påväg hem från skolan hittade jag en plånbok på marken med ungefär 4000 i. HAHA, ja jag vet. Jag måste lämna in den. Men fatta vilken känsla!



Jag lever!


Omg. Jag simmade 1000 meter utan att drunkna. Fast jag höll nästan på faktiskt, hahaha. Det var ganska roligt att simma med klassen faktiskt, vi såg danny saucedo där också, oufff. Typiskt oss att sticka till Mcdonalds sen och köpa massa cheeseburgare liksom haha. Det var den träningen det... Nu ligger en engelskaläxa och väntar, har prov imorrn. Föresten, imorrn kväll taggar jag till norrköping! :)


Kan det inte bli 1 maj igen?



Tja bloggen. Hur kommer det sig att jag inte bloggar tidigare? Har jag läxor? Eller andra viktiga saker att göra? Nej. Jag fastnar framför wii-spelet. Haha jag är en tönt men jag älskar't. Har varit och solat idag också. Najjjss! En stor anledning varför är att vi ska simma med klassen imorrn. Tjohoooo. Nej det är inte roligt faktiskt. Och bajs vilket äckelväder det är. Har ramlat tre gånger och håret blev typ två istappar, hahah.


Finalen



Så sjukt najs dag idag. Hade tre lektioner och slutade vid 1, och i morgon börjar vi halv 11 och då ska vi till ungdomsmottagningen. Är taggad inför paradise hotelfinalen ikväll också! Det som är så tråkigt är när människor ska hålla på och skriva på msn och facebook vem som vinner? JAG VILL INTE VETA. Hur kan någon egentligen veta säkert? Om vinnaren berättar förlorar ju hon/han alla pengar. Aja, upp till bevis om tio minuter. Ciao♥


Hejhå

ÅHH jag har verkligen inga roliga bilder på min dator just nu. Det är inte kul att blogga utan bildeeer. Aja jag kom precis in, har träffat filip och några andra och nu sitter jag och lyssnar på NRJ wakeupcall bara för att jag såg någon länk på facebook. Hahaha det är så roligt! Nu kommer ni sluta läsa min blogg bara för att jag inte lägger in en bild. Mm. Men det är sånt man får leva me'.