oncontextmenu="return false"

Är på landet

Äntligen! Nu fungerar internet igen, skit 3Gkort ibland alltså. Jag är ute på landet och har därför inte så bra täckning men nu verkar det fungera bra. Det är mysigt här, tyvärr inte så bra väder. Har vart ute och cyklat idag och nu har mammas kompis kommit hit som jobbar på H&M och hon hade med en påse med kläder till mig, jättesnällt!



bästavännen idag

Idag ska jag träffa min bästis, det var ett tag sedan vi träffades eftersom att jag har varit bortrest och så, men jag har saknat henne jättemycket! Vi får se vad vi hittar på, har inte bestämt något än men vi hittar alltid på något, det här har jag föresten på mig idag:




          • Jeans - bik bok
            • Skor - Converse
    • Kofta - H&M
       • Chanelväska
                 • Linne - Vero moda


Shopping är lycka!

Idag har jag och mamma gått på stan hela dagen och jag har fått med mig en hel del hem som jag tänkte visa er nu..



Oversizetröja från GinaTricot


Söt rosettring från H&M



En ny svart skinnjacka =) var så trött på min bruna!



Örhängen från Ur&penn





Nagellack från pashion och åhléns.




Home sweet home

Nu är jag hemma från hasslö, det har varit jättemysigt där nere men nu tänkte jag vara hemma ett tag, träffa kompisar jag inte träffat på länge och shoppa för nu har ju pengarna kommit in. tjoho! här kommer några bilder från blekinge♥












Emma-dagen igår


´

Titta vilken härlig tårta vi gjorde igår, vi firade lite för att det var min namnsdag, riktigt mys!


tjohej


Denna låt är lika bra varje gång..


hasslö

Just nu ligger jag ute på en brygga med en minidator i karlskronas skärgård. Hasslö heter det visst. Jag har det mysigt, det är halvmolnigt med det går bra att sola ändå. Ska snart cykla iväg till den lilla affären här ute på ön och handla lite gott. Vi får se när vi åker hem, internet fungerar väldigt bra här ute faktiskt så det kommer nog att bli en del bloggning.


Hemma i Sverige igen!

Nu är jag tillbaka hemma i Sverige igen! Det här har varit en av de bästa veckorna under hela sommaren. Jag, Ida och Sofie har verkligen haft det sjukt roligt i Turkiet, längtar tillbaka.. Det var ungefär 35-40 grader varje dag, på dagarna solade vi och badade såklart, åt hela tiden eftersom att det var all inclusive, lyssnade på musik och på kvällarna lärde känna massa folk i vår ålder. Jag har shoppat en hel del också, slänger in ett inlägg och visar senare. Nej åh vad jag saknar det nu när jag kollar igenom bilderna, livet leker där borta. Jag lovade ju att bjuda på bilder så här kommer några, dom flesta från första kvällen.





















Det var bara 9 av 297 bilder så jag får visa mer sen! puss

Turkiet, here I come!

Det här blir det sista inlägget för mig nu innan jag åker till härliga underbara Turkiet! Det kommer bli så sjukt roligt där nere med Sofie och Ida tror jag. Jag lovar att lägga in superdupermegamycket bilder när jag kommer hem. Ni får ha det så bra här hemma i regniga Sverige så länge så hörs vi om en vecka! pusspuss♥






så intressant så intressant...

Har ni smakat nya McFlurry Marängsviss? Den är sjukt god ska jag tala om för er...


Ice age 3 med bästavän

Idag har jag varit på stan med Maya. Vi gick på bio också, haha vi såg Ice age 3, den var faktiskt rolig! Tycker att ni borde se den. Efter det gick vi och åt glass och kollade lite i affärer, jag skulle egentligen inte shoppa något, måste spara pengarna till Turkiet men det blev ändå några nödvändiga saker.




Hiss!

Sitter och lyssnar på Måns Zelmerlöws nya singel, jag gillar den faktiskt! Vad tycker ni?


TURKEY

Kom precis hem från Sofis land. Vi har haft det mysigt där ute.Här är det bara regn och moln, men det gör egentligen inte så mycket för på Lördag åker vi till Turkiet! Jag längtar jättesuperdupermegamycket.Här är några bilder från hotellet♥










Det här har jag gjort på landet...

Lärt mig köra moppe
solat & badat
fiskat vid klintsundet 
tagit ut inälvorna ur aborrarna vi fick
varit ute och promenerat en hel natt med sandra, markus och anton
hoppat studsmatta
fått fästingar
åkt fyrhjuling
cyklat 4 mil
fått 749 myggbett
och mycket mycket mer.












Det har verkligen varit mysigt och roligt på landet, längtar redan tillbaks! ♥