oncontextmenu="return false"

bal på skansen

I morgon är det vårbal! Jag är taggad till tusen. Vi ska vara på högloftet på skansen och det är sjukt fint där! Bilder kommer sen. pöss

madagaskar och jordgubbar




Ikväll har jag varit med Daniel, Amanda och Emelie. Vi har bland annat ätit massa gott och kört singstar. Det är sjukt roligt. Nu tänkte jag slänga mig i soffan och köra lite o.c-första säsongen-maraton innan jag somnar. Smell you later!


Två bilder från igår




Avslutningskonsert



Det känns så otroligt tomt nu. Sista konserten med alla fina människor är nu över. Vi kommer aldrig mer att stå på scenen tillsammans och känna den där underbara känslan att hur olika vi än är, så har vi musiken gemensamt. Jag lyckades hålla inne tårarna under nästan hela konserten men när vi började sjunga sista låten gick det inte längre. Tårarna bara rann och överallt hörde man folks snyftningar. Efteråt blev det både gråt- och kramkalas. Det är helt sjukt, ni andra kommer aldrig att förstå känslan. Men allt måste ta slut någon gång. Det var i alla fall en gryyym sista konsert.


22.32


I morgon är det den 26:e maj. Säkert en helt vanlig dag för de flesta människor men för oss nior som går på AF är stunden kommen då vi ska ha vår sista konsert tillsammans. Sista konserten efter sex år. Det är gäälet. Och tänk hur mycket vi har utvecklats under alla år, det är nu det där som roligast och då ska det helt plötsligt ta slut. Låter fett corny men det är faktiskt sant. Ser redan framför mig nu hur jag kommer stå där som en liten barnunge och grina i morgon. Men det är inte bara vår sista konsert, det kommer också att bli den bästa. Jag ska ta till vara på varenda minut.

 


finally


weheartit.com


Igår testade jag säkert hundra klännigar varav tre jag föll för. En till avslutningskonserten på onsdag, en till balen nästa tisdag och en till skolavslutningen. Åh de är så fina och somriga. I'll show you later. Godnattttt


22:a maj

Idag var det vårfest. Det är faktiskt väldigt mysigt måste jag säga. Även fast vi var tvungna att vara där kl halv tio. Men det var helt underbart väder så vi stack till tengan och la oss i gräset och solade lite också. Efter det åkte jag hem och somnade ute i solen med musik på högsta volym. Riktigt härligt. Ikväll har jag varit med sofie och vi har tagit en långpromenad, pratat skit och tagit bilder. Jag älskar sommaren.



 


Miike snow





jag gillar't






kill me

Sitter här och svettas som en gris nu bara för att jag inte vågar öppna mitt fönster. Det sitter nämligen en stor fet blodfylld skalbagge med kantiga ben på fönserbrädan utanför. Den stirrar på mig när jag går förbi fönstret och jag vill inte riskera att den ska hoppa på mig om jag försöker ta bort den. Så ser läget ut just nu. Hejdå

tjabba




Sitter här och lyssnar på somrig musik med öppet fönster och känner hur det kommer svala vindar in i mitt varma rum lite då och då. Det är väldigt härligt. Dagens bästa var i alla fall att vi fick pizza i skolan. I skolan... Det är väldigt ovanligt för oss AF-elever som är vana vid färsjärpar och grå falukorv, hehe. Det är så skönt och att vi nästan inte har något plugg alls kvar nu. Eller nja, det är nog bara jag som låtsas vara ovetande. Nu ska jag fortsätta att lyssna på härlig musik.


dööddd



Har suttit och byggt klart teknikhuset som ska vara inne på onsdag nu den senaste timmen. Eller jag har taket kvar, men det känns ganska lungt nu. Igår i alla fall var vi inne i stan, letade efter balklänningar och skor men ingen hittade något, blev bara en massa mat och annat skit. Tror nog bestämt att jag ska beställa en jag har hittat från märket lipsy så vi får bara hoppas på att den passar, kommer fram i tid och är lika snygg i verkligheten. Har haft det här inlägget uppe nu i snart en timme för att jag håller på att somna hela tiden. Nä nu ska jag döda alla myggor i mitt rum för annars blir jag ihälbiten inatt. bajs


Idag kom sommaren

Årets varmaste och härligaste dag spenderades ungefär såhär:


All at once



Hej. Maya tyckte att jag skulle blogga om henne och nu har jag gjort det. Nu ska hon vara evigt tacksam för annars kommer jag att klämma henne i min armhåla. Har just ätit min andra middag för ikväll. Vad är det för fel på mig och min aptit egentligen? Ska faktiskt snart dyka ner i sängen och kolla på någon gammal säsong av O.C, perfekt efter en sån här rolig och slitsam dag, haha.


1594211112


Fick tipset av en vän att gå in på den här sidan där man tjänar pengar på att göra sig av med sina gamla mobiler. Jag har ungefär fyra stycken i någon gammal låda som bara ligger och skräpar och räknade just ut att jag skulle tjäna 400 kr genom att göra mig av med skiten. Dä låter najs!


Vad vill jag?

Jag blir galeen. Jagharintebestämtmigän. Ni vet nog vad det handlar om. Skrev just ut tre olika papper där valen är i helt olika ordnindar. Så dumt att jag såklart ska börja vela när det är absolut sista chansen att välja. I morgon ska jag lämna in det pappret jag känner för då. I morgon ska jag ha bestämt mig. Nu ska jag släcka ner allt i mitt rum, stänga av datorn och tvn, lägga mig i sängen och bara leva mig i de olika situationer som jag har att välja mellan. Det blir bra.


9:e maj


weheartit.com



Insåg just att det bara är 30 dagar kvar till skolavslutningen idag. Ungefär 20 skoldagar kvar. OUUH, det gillar vi!


adwghu8o



Mmmm vad glad man ser ut då. Jag är glad, promise. Nu ska jag ut i det vackra vädret och promenera hela vägen till daniel, amanda och emelie. YIHAA


ringsssss


Snälla tomten... Lite snygga ringar som inte alla andra har skulle sitta fint just nu.


Håkan gör alla glada








emmahemma

Är hemma och är lite sådär halvsjuk idag. Nu sitter jag och käkar frukost och ska snart kolla på the hills. Blev väldigt sugen på att titta på det efter att jag och sara pratade om det igår. Sen ska jag lägga mig på altanen och sola. mmmmm

baaaaad day



Har haft en riktig dålig dag idag. Det kan mina vänner nog intyga, haha. Allt var fel, satt fel och såg fel ut. Saken gör det ju inte bättre att vi har ungefär 200 sidor kemi att läsa till nationella kemiprovet i morgon. Jag hatar sånna här dagar. Haha vilket sorgligt inlägg. Hejdå, eller nåt.


grårosagrårosa



Okej, jag berättade ju för er att jag har hittat en balklänning. Dock finns det ett problem. Klänningen finns i knallrosa, och då menar jag verkligen knallrosa och i ljusgrå och jag vet inte vilken färg jag ska välja. AHH. Grejen är att jag inte passar i knallrosa men grått känns lite tråkigt. Ellerhur? Och nej ni får inte se den för då blir det ju inte lika roligt. Men seriöst. Grå. Rosa. Dagens stora problem liksom, haha.


Från i fredags



I fredags var vår sista sång på gården. Trettionde april varje år samlas vi alla på gården, sjunger in våren och killarna sjunger för oss tjejer. Det är alltid då man får den där riktiga vårfeelingen'. Jag blir nästan lite ledsen i ögat när med tanke på att vi har gjort det i sex år nu och det där var sista gången. Nä, nu börjar jag bli riktigt sentimental här. baj.


30 april

 



Valborg med sång på gården, födelsedagsfirande på jensens för världens bästa sigge och en naajs kväll! Nu ska jag bara orka duscha innan jag somnar. Godnatt på er!