oncontextmenu="return false"

Jag åker till landet idag =)

Nu är det så att jag åker till landet i några dagar. Skönt att komma bort en stund. Tror att det kommer bli jätteroligt eftersom att Sandra är där ute. Vi hörs innan helgen det lovar jag. Har mobilen med mig så ni kära vänner kan ringa och smsa när som helst! många många pussar från mig.

bilder från landet förra året




Har saknat sandra supermycket!

Resturangen

Har precis kommit hem från Resturangen nu. Min mormor fyller år idag så det var det vi firade. Riktigt mysigt och gott. Nu ska jag lägga upp bilderna här i bloggen och sen drar jag ut. Vi hörs imorrn!♥



 


Den goda drinken.




Brownie med citronsorbet och grädde, mumsi.



Haha jag skulle precis börja asgarva men okej den bjuder jag på. Grattis mormor!

sol och bad tralalala

Godmorgon! jag ska snart sticka iväg och bada nånstans, kommer inte ihåg vad det hette. Nära Nynäshamn iallafall. Det blir nog mysigt. Det är för varmt och bara sitta hemma en sån här dag och sen är det ju så himla skönt i vattnet också. Ikväll ska vi ut och äta på resturang men jag hinner nog blogga innan. Ha en skön dag i solen och bada mycket så hörs vi om några timmar! pussen



En härlig dag wiho

Tjatja bloggen, nu är jag hemma och har laddat upp alla bilder från idag. Jag har varit på Ingarö och solat och badat! Första doppet i havet för mig i år. Nu börjar det faktiskt bli riktigt skönt i havet. Det var iallafall skitmysigt och jag tog en del bilder. Ikväll vet jag inte vad jag ska hitta på än men det dyker nog upp något. puss på er så länge.









Jag dissar...

Jag måste bara fråga er vad ni tycker om de såkallade "shuttershades." Helt ärligt tycker jag inte att dom är fina. Har börjat se att alla fjortisar går runt med sånna här på stan nu. Man ser ju knappt något i dom och de skyddar ju inte ens mot solen. Visst, Kanye West ser ju cool ut i sina shuttershades som ni alla har sett i hans video men nej...                         inte snyggt enligt mig.





 


Kjolkjolkjol

tjo bloggen! Nu är jag tillbaka. Hoppas allt är bra med er. Med mig är det toppen! Har solat ännu mer idag och nu känner jag mig brun. Riktigt härligt att värmen håller i sig. Vid 5 tiden åkte vi upp till farsta centrum en sväng, oj vad det är REA överallt! Jag hittade en blommig kjol inne på GinaTricot, jag älskar blommiga kjolar och klänningar! Jag fick dock sy in den lite så att jag ska kunna ha den lite högre upp, det blir snyggt. Särskilt till solbränd hud.






Grattis världens bästa mamma

Hej sötnosar, hoppas ni mår lika bra som jag gör idag. Så underbart skönt ute alltså.. äntligen är sommaren här! Känns lite tomt nu när bästis har åkt men jag har haft annat för mig. Min mamma fyller år idag så jag har varit snäll och städat hela huset och bakat muffins åt oss =). Juste jag skulle visa vad jag shoppade igår också, lite nödvändiga saker som behövs nu på sommaren. Ett par jeansshorts och en vit kofta från Bik bok. pöss♥



I'm back

Nu är jag tillbaka! Det har inte blivit mycket bloggande nu dom senaste dagarna och det beror på att Maya flyttade in hos mig i några dagar. Vi har haft det riktigt mysigt och skrattat som galningar. Hoppat studsmatta, solat och shoppat har vi också hunnit med. Juste, Midsommarafton var jätterolig, vi hade hand om lotterna på förmiddagen och på kvällen var vi vid festplatsen, riktigt kul.


Här är några bilder från Midsommarafton♥














Midsommarafton med Maya.

Idag är det midsommarafton! Jag älskar den här dagen på året.
Att äta god mat och dansa runt midsommarstången.
Självklart firar jag den med maya, kommer bli skitroligt.
 Vi ska stå och sälja lotter på festplatsen på eftermiddagen och på kvällen
får vi se vad vi hittar på. Nu får vi bara inte hoppas att det regnar!



Tänkte ha på mig mitt blommiga linne/tunika från Vero Moda.

Jag spelar...

hehehe.. jag har totalt fastnat i det här sims 3 spelet, jag är nörd idag. :)


chill

Vilken härlig dag! Har legat ute på baksidan och solat och lyssnat på musik. Jag uppdaterade ju aldrig igår men jag var iallafall inne i stan och shoppade och fikade med Sara och Astrid, riktigt mys. Snart börjar Paris Hilton New BFF och efter det... Dubbelavsnitt av Desperate Housewifes, weeei. Imorrn har jag inte planerat något än så länge, vi får se vad som dyker upp! Nej, nu till tvn. puss♥





Turkiet om 25 dagar

Och nu vaknar man och kollar ut genom fönstret, kanske är det sol idag. nejnej, spöregn som vanligt. Nu är jag faktiskt trött på den här "svenska sommaren" vill bara åka bort, bort från Sverige till ett varmt land. Fast jag ska egentligen inte klaga för om exakt 25 dagar åker jag till underbara Turkiet! Längtar så sjukt jävla mycket. Sofie kommer du ihåg hur sjukt roligt vi hade där förra sommaren? Det kommer bli lika bäst i år.♥


Lördag

Har precis varit och hälsat på släkten, passade på att gosa extra mycket med kusinen.
Har man världens sötaste kusin eller har man? göllunge. =)




-

Förlåt för dålig uppdatering, ska bättra mig. Igårkväll ringde iallafall Maya mig och hon hade tråkigt så vi bestämde att hon kunde sova över hos mig, det var mysigt. Vi spelade sims 3 och kollade på film. Idag har vi gjort american pankakes och kollat igenom gamla bilder på datorn. Tråkigt att man inte kan vara ute på grund av det här äckliga vädret. Vad är det här för sommar liksom? Vart är solen?


sommarlov för mig!

Då har man sommarlov då! det känns otroligt skönt, men jag saknar faktiskt alla redan. Efter avslutningen gick jag, sara och astrid och åt på jensens böfhus, så sjukt gott. Så nu har man 10 lediga veckor framför sig, najsi. Kommer sakna mina fina vänner, visst kommer vi träffas massor i sommar men inte varje dag, hur ska jag klara mig utan våra härliga garvanfall och sjuka humor? skolan skulle suga hårt utan er. ♥



älsklingar♥

Skolavslutning imorgon

Skolavslutning imorrn! Har blandade känslor inför det. Självklart ska det bli så jävla roligt med sommarlov och skönt att ta det lungt, men jag känner ändå att jag kommer sakna alla väldigt mycket, mina fina vänner gör min dag, varje dag.
Och sen är det ju betygen också, kommer gå okej. hoppas jag.



Svenska jordgubbar är det godaste som finns!

The sims 3



 

Äntligen! äntligen är det mitt. Åkte till ringen idag med sigrid och köpte thesims3, har verkligen väntat på det jättelänge nu. Så nu vet ni vad jag ska göra hela kvällen...  töntig jag är men visst är det roligt att spela egentligen? loveit. Nästan alla tjejer i min klass skulle köpa det där spelet idag, lite roligt faktiskt. Nu ska jag installera skiten och göra te.
ha en fin kväll så hörs vi imorrn♥

Fashion against AIDS. Hiss!


H&M slår sig ihop i kampen mot AIDS och gör en kollektion för killar och tjejer tillsammans med Rihanna, Timbaland och massor av andra kända designers, musiker och artister. Syftet är att sprida kunskap om AIDS, som drabbar många unga över hela världen. Kollektionen "Fashion Against AIDS"
säljs nu över hela världen. Själv tycker jag att t-shirtarna är jättecoola, bra idé!

Missa inte


Tjugo tävlande flyttar in under samma tak i hopp om att bli Paris Hiltons BFF. Där låter hon de tävlande gå igenom olika test för att se vem som är lojalast och kan hantera pressen att vara bästa kompis till en kändis som henne själv.
haha hur kul låter inte det här att kolla på?
20.00 på kanal 3.

1 juni

Varmaste dagen det här året? det är uuunderbart väder och jag har legat ute och solat i flera timmar nu! känner mig faktiskt ganska brun. Jag har haft musik på högsta volym och ätit vattenmelon, hur härligt är inte det... Och juste, idag är det 1 juni, det betyder att vi får sommarlov om en vecka. det kan inte bli mycket bättre !