oncontextmenu="return false"

Lite shopping



Hela dagen har spenderats på stan eftersom att vi inte hittade några biobiljetter. Men vi har haft det mysigt, sprungit runt i massa affärer och i ungefär 15 olika H&M för att tröjan jag ville ha inte fanns någonstans. Blä för det. Men jag hittade en del andra saker, lite basic plagg och annat. Nu ska jag läsa bajshemsöborna som ska vara utläst tills i morgon (lägga mig vid tvn). Puss


Bajbaj

 
Godmorgon! Sitter och käkar frukost nu och ska snart möta upp mina kära vänner i stan och shoooppa! Känns som att jag inte har shoppat på en evighet så det kliar i fingrarna liksoom. Tyvärr fanns det inga biobiljetter kvar till avatar så det får bli en annan gång. Aja, måste rusa! Ciao.

Filmtime



Vi har haft en riktigt mysig dag här kan jag lova, och nu sitter jag och käkar skrattande kons ost. Kons? HAH. Aja, måste dra vidare nu. Japp, röra mig från datorn till soffan. Heheh, vi ska kolla på 2012 nu. Babaaj♥


Konsert

Tjabaa. Vi hade konsert på slottet igår kväll. I pausen käkade vi på subway och tog massa roliga bilder. Som vanligt, haha. Kom hem vid 10 typ död. Idag ska jag nog träffa bästis och imorrn står bio och shopping på schemat. Nu ska jag fortsätta äta mina ostdränkta mackor. Baaj!


 

Den ska vi se imorrn. Okej jag vet, jag är typ sist i världen att se den.


Södra Latin


Dagens ansiktsbild. Heehee okej det där var när jag var brunett.


Tjaaa! Idag stannade jag, Sigge och Michaela kvar efter skolan, vi satt i korridoren och spelade in sjuka videos, hahaha. Och efter det drog vi på öppet hus på Södra Latin. Det var sjuuukt NAJS. Härligt folk. Jag ska absolut söka. Hm nej om man ska ta och gå och lägga sig i tid ikväll, äh det kommer inte att hända i alla fall. pussssss

 


Vad vill vissa människor mig



Öh. Jo, men det tycker jag också...?


nejnejnej



HAHAHAHA. Det här var nog det roligaste kvinnan har sagt...


baaajs

GAH jag hatar det här känslan jag har just nu. Religionsprov imorrn. Det känns som att jag inte kan allting och jag skulle typ gått och lagt mig för jättelänge sedan så att jag orkar upp i morgon. Men nej, nu sitter jag här. Neeej jag måste sova. Det kommer att gå fint. GODNATT.

Buddhism







Snart kommer Maya hit och vi ska plugga, hehe vi får se hur det går.


23 januari


 
 


Haha vad dålig jag är på att blogga. Aja, det kan ju inte hjälpas när man råkar somna klockan 8 en fredagkväll och sedan sover 14 timmar. Japp 14. Haha kul fredagkväll liksoooom. Och nu lite snabbt som vad som har hänt i livet. Igår gick jag och Michaela en stund på stan efter skivinspelningen men jag hittade inte min tröja på top shop.

Och idag var jag på öppet hus på nacka gymnasium. Det verkade helt okej med jättebra linjer och snygga killar överallt. Åkte hem och mötte upp Sofie och nu sitter vi här och hon läser min svenskauppsats och sitter och garvar åt mina slarvfel. Snart ska vi kolla på en film. Heido♥

 

 


Kungsholmen

Aah, kom precis hem och är sjukt trött. Vi åkte hem till Astrid efter skolan och stekte typ världens mest misslyckade pannkakor och sen gick vi på öppet hus på kungsholmens musikgymnasium och kollade runt, pratade med trevliga människor och såg flera snyyyygga killar. Självklart ska jag söka.

Och juste, det är inte vilken dag som helst. Det är Mayas födelsedag! Sexton år. Herregud, har vi känt varandra så länge? Det är typ tredje gången jag grattar dig nu men graaaaaaaattiiiiiiis igeeeen!<3<3 Vi kommer antagligen att få stå ut med varandra ett tag till, hahaha. Nej jag skoja du är bäst! Vi kommer såklart sitta på samma ålderdomshem när vi är hundra år och sitta och garva precis som nu...



Tjabbah

Neej vilken dålig kvalitet det blev. Aja, det här är det jag och Sigge sitter och pratar om på MSN just nu. Hahahaha så sjukt typiskt oss. :)



Saknar paradiset

Okej eftersom att jag har 1500 bilder från resan måste ni få se några till.
Har från Bangkok och Kina sen också. Gud, vad jag saknar det när jag tittar på bilderna. Det var sjuktunderbarthärligt och bäst. Vi gör om det snart Maya.










Segt




Skivinspelning på nybrokajen idag. Det gick fett segt. Vi sjöng fyra låtar och tog ungefär 59 tagningar, haha duktigt. Det var ganska mysigt iallafall och vi slapp skolan. Efter det åkte jag hem och mötte upp Sofie och nu har vi kört Guitar Hero ett bra tag, haha det var roligt det. Hahah nu sitter jag och pratar med mitt gamla dagis-ex, Kalle som jag visst skulle gifta mig med. Hmm vi får se hur det blir med det...


20.48



Hahaha sitter och kollar på en annan del av köping. Får alltid flera garvanfall när jag kollar på det där programmet...


Jag är sämst

Igår var jag med sötkorven sofie hela dagen. Vi tittade på film på kvällen och spelade wii i kanske 4 timmar, vi hittade ett skitroligt spel som heter just dance där man ska följa en människas dansrörelser och samla poäng om man gör rätt. Jag lovar att vi körde hundra låtar, och sofie vann 99 och jag vann 1 gång. Hahaha men det var roligt iallafall. Typ så här-



Strawberry



Dricker smoothie just nu. Undra egentligen hur många bilder jag har lagt in på mina smoothies de här åren. HAHA nån som vill räkna? Nej nu ska jag göra mig i ordning sen ska jag träffa sofiiii.


Längtar redan till frukost



Tjiho.
Kom precis in efter en lång promenad med en kompis. Fyblää vad kallt det är. Nu vill vi ha sommar och sol! Och haha vilka tråkiga inlägg men jag har brist på bilder. Okej jag kan ju alltid visa Thailand och Kinabilderna men det kanske inte är så kul att kolla på hela tiden. Har inte planerat så mycket inför helgen än faktiskt, men ska försöka hinna med och träffa filip en stund imorrn och Maya på söndag. Och ja jag ska svara på kommentarerna som jag inte har orkat göra, i morrn. Nu blir det filmtime. Puss

Dagens bästa

• När Britt fick ett anfall på engelskan och började skrika och slänga böcker omkring sig.


• Ett test på facebook: Vad gör dina kompisar?
Emma Widell fick just reda på vad Maya Selander brukar göra:
Maya brukar dampa loss på datorn. HAHAHAH klockrent för det stämmer!

• Sigges och mitt självporträtt av oss själva idag, HAHAH.



 


Creepy dusch

Muuu jag är rädd. Nu ska jag berätta en mycket läskig händelse i mitt liv som hände för ungefär en kvart sen. Jag står i mitt rum och byter om till min mysiga mysdress. Det är helt knäpptyst och mörkt i hela huset (förutom i mitt rum) och ingen är hemma. Lalalala jag står där och nynnar lite och plötsligt, hör jag ett ljud inne från badrummet. Så jag går in dit och ställer mig vid duschen och ser att det bara står och rinner och rinner, helt random. Och jag bara står där en kollar i några sekunder, haha fråga mig varför men iallafall så blir strålen bara mindre och mindre och tillslut slutar det att rinna. Helt. Hahahahaa fan vad töntig jag är men det var läskigt.  Iallafall nu sitter jag i mitt rum med stängd dörr och pratar med en väldigt lugnande person i telefon, haha hon garvar åt mig. Men iallafall nu tror jag ännu mer att det spökar i mitt hus.

20.22



Hahahah yeey, vår saknade random-videoskille är tillbaka!


Misguided ghosts

mmmm jag somnade ett tag i soffan och nu väntar ett dubbelavsnitt av paradise hotel. Halkade btw ner för världens längsta backe på väg hem från skolan, gick och pratade i telefon också helt plötsligt, swiiichhhh så gled jag ner för isabacken på röva. Jättevackert. HEHEH det bjuder jag på, alla ni som såg. Nu ska jag dricka nånting mumsigt och lyssna på misguided ghosts innan det börjar. Hej!

P.s. Jag SPYR på min bloggdesign lite just nu. Det behövs en renoveeering! D.s.

New Year's Eve

På nyårsafton var vi på en fest precis nere vid stranden (HAHA inga kommentarer alltså, maya) där vi käkade mat och det bjöds på välkomsdrinkar och spelades musik m.m. Vi köpte också en rislampa som vi tände, önskade oss något och släppte iväg upp till himlen, men det blev fett fail för den började ryka och lukta bränt och den ville aldrig åka upp i luften, men tillslut gick det hahaha. Och vid midnatt stod alla människor nere på stranden och räknade ner, 10..9...8...blabla och sen smällde det sjukt fint över hela himlen.

















superunderbartvilltillbaka

Jag har varit med Maya idag och vi har fixat med bilderna och spelat wii, men nu ska jag vara en sån där duktig bloggerska och visa fina bilder ifrån underbarrrra Thailand så här är 12 av 1500.


Baksidan av huset vi hyrde.















Koh samet.


muuuums.


Maya hoppar i poolen, haaha.



Jag och hunden som luktade piss :).






Gooodmorgon



Haha jag sitter och spelar Winterbells just nu för att jag har tråkigt. Älskar det alltså♥


01.28

Första skoldagen år 2010 idag. Det var faktiskt rätt chill, roligt att träffa alla och jag har saknat mina mongolajds som alltid får mig på gott humör! Och jag är så glaaaad för när jag kom hem till pappa idag stod min julklapp och väntade och jag blev så sjukt glad för när jag gick in i mitt rum stod en 32-tums plattv! Hade typ haft min gamla tvlåda i 15 år med ett konstant tinitusljud och repig bild, hähä! Tacktacktack.




hejnuärjaghemmawihogodnatt

Hemmahemmahemma. Skönt och inte skönt. Blev typ deprimerad när jag packade upp min väska och började förbereda inför skolan imorrn, haha. Men nu sitter jag och skriver med massa på MSN och ska snart ta mig en varmdusch. Nu håller jag seriöst på att somna här i stolen. Godnatt!

haaaaaaha



Tjaaa. Naajs bild va? Jag vet väl att ni vill se. Har flera hundra bilder jag skulle vilja visa, särskilt dom från flygplatsen Maya, HAAHA. Iallafall var vi på kinesiska muren idag, det var faktiskt roligt även fast det var svinkallt och halt, men jag och maya gick och höll i varandra i alla branta trappor så det gick bra.Men vi har iallafall ätit mjölkchoklad högst upp på kinesiska muren, slå det om ni kaaan! Och imorgon går planet klockan två från Kina, lite sorgligt för att vi har verkligen haft det bäst men det ska bli skönt att komma hem också. Och förrrrlåt att jag inte svarar på alla sms men det blir så jäkla dyrt men ni är gulliga och jag saknar er muchomucho också. Vi hörs imorrn, poss!


Welcome to Beijing

Helluuu! Jag sitter just nu på ett hotell i Kina och skriver, älskar den här staden! Vi har vart på silkmarket idag och har shoppat som galningar, skor, jackor, smycken, väskor m.m. Tyvärr är det ca -15 grader här och vi håller på att frysa ihjäl i våra tunna jackor och converse. Våra tio dagar i Thailand var iallafall underbart, massaaa sol och bad, och en liten tripp till Bangkok. Jag och maya har bestämt att vi ska åka tillbaka till det där huset nästa jul, hehe. Jag kommer iallafall komma hem med en massa oförglömliga minnen. Imorgon blir det kinesiska muren, hoppas bara inte att vi kommer halka på isen och trilla ner och dö. Nu ska vi sova här, klockan är ungefär 1 på natten. Saknar vissa av er bajsmycket och ni vet precis vilka ni är! Vi ses om några dagar♥